Produkter

Populära Sökord:

pärlor

smyckestillbehör lås kumihimo kedjor regaliz

Om oss och våra pärlor

 

Bara Pyssel startade första internetbutiken
den 1:a December 2006. Sakta men säkert byggde vi upp vårt sortiment som rymdes i en garderob i standardstorlek. Sortimentet växte och fick så smånigom flytta in i ett eget rum i huset. Hösten 2009 började vi bygga ett förråd på tomten som pärlorna fick flytta in i. November 2010 öppnade vi vår butik här i Bara, det var inga problem att fylla butiken som är på ca 50 kvm, här har vi även plats för våra populära pärlträffar. Bara ären liten ort som ligger 1,5 mil från centrala Malmö.

Vi har ett varierande sortiment och det styrs av efterfrågan från er kunder. Tjeckiska seed beads och firepolish, kedjor, läder, olika trådsorter, glaspärlor, japanska pärlor, kedjor, metalldelar som berlocker och mellandelar och mycket mer hittar du här. Givetvis också basdelar som ringar, lås, verktyg, avslut och fästen hittar du här.

Henrik och Joanna heter vi som driver företaget E-handel i Sverige AB med webbutikerna www.barapyssel.se och www.baraforhenne.se. Jag Joanna är väldigt pysslig och kreativ av mig, utbildad konditor och har alltid pysslat sedan barnsben. Brodering, scrapbooking, bakning, matlagning och pärlorna är det som stått mig varmt om hjärtat genom åren. När jag inte är med min familj eller jobbar med
barapyssel så jobbar jag deltid i damklädesbutiken Flash på Emporia i Malmö.

Efter en turbulent höst 2015 med två inbrott i vårt hem så har jag tagit beslutet att så smått avveckla butiken. Vi hade två inbrott på mindre än tre veckor, vårt hem blev förstört och de försökte även ta sig in i butiken. Dessutom var våra barn hemma ensamma under det senaste inbrottet och idioterna som tog sig in var i rummet intill där barnen gömt sig. Minsta grabben mår fortfarande dåligt av det som hände och deras trygghet i sitt hem är förstörd. Beslutet att inte fortsätta utveckla företaget blev ganska enkelt när barnen drabbades.

Så nu kör vi på tills varorna tar slut, har en hel del kvar så det lär ta ett tag. Men efterhand som varan tar slut i lager så försvinner den, om det inte beror på felaktigt lagersaldo då vill säga. Besöka butiken i Bara går fint mot att du bokar tid.

Mer info om butiken hittar du här.

Tack för att du valt att titta in hos oss
Kram Joanna och Henrik