Produkter

Populära Sökord:

pärlor

smyckestillbehör lås kumihimo kedjor regaliz

 

Köpvillkor

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Eftersom vi nu har hela 60% rabatt på hela vårt sortiment måste vi tillämpa en gräns för minsta beställning samt lägga på en fraktavgift. Minimiorder är 400 kr innan rabatten dragen och fraktavgift på 39 kr tillkommer på alla beställningar.

Under utförsäljningen kan det bli fel i våra lagersaldon. Skulle någon vara saknas till din order så tar jag mig friheten att byta ut till liknande vara om så finns, annars hör jag av mig via sms eller mail om det inte är så att jag betalar tillbaka summan. Är ordern betald med swish så sätter jag tillbaka pengarna på samma swish som du betalt med.

Fakturabetalning (fakturaköp upphör from 2016-10-08)

Vid fakturabetalning betalar ni in till vårt bankgiro inom 30 dagar från fakturadatum och anger fakturanummer som referens. Fakturan sampackas med er beställning.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra en förenklad kreditupplysning. En kännedomskopia kommer i dessa fall att skickas till er. Betalningsanmärkningar resulterar i en annulerad order. Vid sen betalning tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta. Alla varor förblir E-handel i Sverige ABs egendom fram till dess att full betalning erlagts. Dina varor skickas så fort vi bara hinner oftast dagen efter du beställt, dock ej fredag, lördag eller söndag då vi haft problem med posten just dessa dagarna. Vi beviljar en kredit på max 2000 kr om vi inte kommit överrens om något annat. Du som kund är skyldig att uppge korrekta personuppgifter, detta inklurerar en korrekt postadress. Studsar paketet tillbaka till oss p g a att du angett fel adress fakturerar vi dig för frakten och ev kostnader.

 

Kortbetalning

Kortbetalning via Payson, vilket möjliggör betalning med Visa / MasterCard. Vid försäljning via konto-/kreditkort börjar villkoren gälla så snart korttransaktionen har godkänts. Betala med kontokort tryggt och säkert över Internet direkt efter beställning. Din betalning förmedlas av Payson, med säker kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Swish
Betala med swish till nummer 0760439426, ange till ordernummer som meddelande så vi vet vart pengarna kommer ifrån.  Behöver vi betala tillbaka pengar för slutsåld vara så gör vi detta på samma nummer som ni betalde ordern med.

Förskottsbetalning

Du betalar in i förskott till vårt bankgiro 5254-9631 och anger ditt ordernummer som referens/meddelande. Det kan ta upp till 3 dagar innan vi ser dina pengar beroende på vilken bank du har. Anger ni inte rätt ordernummer så kan er leverans fördröjas eller utebli.

Leveranstid

Beställningar postas varje onsdag men i mån av tid oftare.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten. Du har inte ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas,

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Tillklippta varor som tråd, kedjor och liknande går ej att ångra. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Använd vårt formulär för att kontakta oss innan du skickar tillbaka något. Du hittar det här.

Tänk på att packa varan i lämpligt kuvert och emballage, tex bubbelplast och bubbelkuvert. Trasiga och tomma kuvert ersätts inte, vi kan alltså inte ersätta dig om varan inte kommer fram eller kommer fram trasig till oss.

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev, inte mot postförskott.

Tänk på att packa varan i lämpligt kuvert och emballage, tex bubbelplast och bubbelkuvert. Trasiga och tomma kuvert ersätts inte, vi kan alltså inte ersätta dig om varan inte kommer fram eller kommer fram trasig till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Använd vårt formulär för att kontakta oss innan du skickar tillbaka något. Du hittar det här

Pärlor på strängar ska returneras på strängarna och inte sönderklippta i påsar.

 

Övrigt

Vi följer distanshandelsavtalslagen och konsumentverkets riktlinjer.

Du måste vara över 18 år för att göra en beställning hos oss.

Stora beställningar (över 800 kr, samt särskilda fall) skickar vi som rekommenderat för att säkerställa att just du får dina varor och ingen annan, samt för vår säkerhets skull. Du får hem en avi från posten om att paketet nu finns hos ditt ombud och behöver legitimera dig för att hämta ut det. Vi anväder oss i huvudsak av Postnord men större paket skickas med Schenker vilket kan göra att leveransen tar någon dag extra.

 

Lager och färger

Vi reserverar oss för eventuella avvikelser i vår lagerstatus. Då vi även har en fysisk butik kan det hända att lagersaldot inte stämmer överens med vad som egentligen finns. Vi gör dock allt för att försöka rätta till eventuella avvikelser.

Tänk även på att olika skärmar kan ge olika uppfattning om hur vissa färger ser ut. Vi kan ej garantera att den exakta färgen på just din skärm stämmer med varan.

 

Kakor och PUL

För att kunna handla i vår butik så måste vi använda oss av kakor, så kallade cookies. Utan dessa går det tex inte att lägga varor i varukorgen.

Vi lagrar personuppgifter elektroniskt, för att kunna hantera order, och kunna sända meddelanden rörande ordern. Vi säljer inte lagrade personuppgifter till tredje part.